Dissabte 25 Setembre 2021

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

S'ha publicat el Pla de Control Tributari per a 2021.

Aquest pla estableix les directrius bàsiques que seguirà l'Agència Tributària en matèria de comprovació i recaptació. En matèria de comprovació es posarà èmfasi, entre altres, en les següents actuacions:

  • Control dels sectors en els quals existeix una major incidència de l'economia submergida.
  • Control de les possibles manipulacions en sistemes informàtics que persegueixin l'ocultació d'una part de les vendes de l'activitat.
  • Control d'aquells sectors en els quals, per existir un alt percentatge de clients que són consumidors finals, es pot produir una falta de repercussió efectiva de l'IVA.
  • Control de societats que no tenen una estructura productiva real i que persegueixen ocultar rendes efectivament obtingudes per persones físiques.

El pla de control estableix unes directrius generals, per la qual cosa no s'exclou que altres situacions, sectors o empreses també puguin ser objecte de comprovació.

Inspecció. Si la seva empresa és objecte d'una revisió fiscal, convé afrontar-la amb l'ajuda d'un assessor. D'aquesta manera s'assegurarà que el procediment es desenvolupa de manera correcta i podrà exercir tots els drets que la normativa li reconeix.

Contacta amb nosaltres

Si tens dubtes sobre en què podem ajudar-te, consulta'ns sense compromís.

Contacta ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok