Diumenge 20 Gener 2019

Podem fer-nos càrrec de la gestió integra de la seva empresa, perquè vostè pugui centrar-se en desenvolupar la seva idea de negoci. El nostre equip està especialitzat en oferir tot tipus de serveis d'assessorament laboral, fiscal i mercantil, així com d'altres eines que contribuiran al seu èxit professional.

Conegui les nostres àrees de treball i vegi tot el que podem oferir-li.

 • icon

  Àrea Comptable i Administrativa

 • icon

  Àrea fiscal i mercantil

 • icon

  Àrea laboral i de recursos humans

 • icon

  Homologació a la Llei de Protecció de Dades

 • icon

  Assessorament empresarial i de negoci

Àrea Comptable i Administrativa


L'àrea comptable d'Afirma ofereix serveis de registre de la comptabilitat i assessorament en matèria comptable. El sistema de treball s'organitza d'acord amb les necessitats de cada empresa, amb la possibilitat d’oferir els serveis en les nostres oficines o en el sistema del client. Junt amb les activitats comptables ajudem a generar sistemes de control sobre l'organització administrativa de cada empresa.


Gestió comptable externalitzada: des de les nostres oficines.

Gestió comptable interna: es realitza la comptabilitat en les dependències i sistema del client.

Planificació i assessorament comptable i financer

Serveis de suport administratiu

Área fiscal i mercantil


El departament de fiscalitat d'Afirma ofereix serveis per a societats dins les àrees de fiscal i mercantil. Els nostres clients ens deleguen la confecció i presentació dels impostos que els afecten en funció de la seva activitat. La nostra vocació és trobar el millor tractament fiscal per a cada client considerant que amb una bona planificació fiscal s'aconsegueix un important estalvi d'impostos.

Confecció i presentació d'impostos

Planificació i assessorament

Gestions mercantils: constitució d'empreses, canvis societaris, ampliacions de capital

Representació de l'empresa davant organismes oficials

 

 

Àrea laboral i de recursos humans


El departament laboral d'Afirma està especialitzat en l'administració de personal i en l'assessorament laboral d'empreses. Basem el nostre sistema de treball en la personalització del servei per a cada empresa i en l'ús de les últimes tecnologies per millorar la informació i la comunicació amb els nostres clients. Des d'Afirma recursos humans oferim serveis de selecció de personal i consultoria en organització de recursos humans.


Administració de personal integral: càlcul de nòmines, contractacions, assegurances socials.

Assessorament en relacions laborals i representació jurídica davant autoritat laboral.

Selecció de personal: especialització en àrees administratives i informàtica.

Organització dels recursos humans en l'empresa.

Homologació a la Llei de Protecció de Dades


Des del departament de consultoria jurídica d'Afirma realitzemprojectes d'homologació d'empreses a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, que estableix mesures d'obligat complimentper a totes les empreses, amb l'objectiu de garantir els drets fonamentals de les persones físiques en relació al tractament de les seves dades personals.


Auditoria d'identificació de dades

Mesures correctores i Pla de Seguretat

Registres oficials en l'Agència de Protecció de Dades

Política de seguretat i formació als empleats

Assessorament empresarial i de negoci


Afirma té vocació d'oferir assessorament integral als nostres clients i per això afrontem amb ells tot tipus d'iniciatives que afecten al seu negoci. Podem assessorar sobre la fórmula més interessant per abordar un procés de creixement d'empresa: estructuralment, a través d'una fusió, d'una adquisició, etc.


També sobre com afrontar un problema de finançament: finançament bancari clàssic, ampliacions de capital, entrada de nous socis, etc.

O sobre com millorar la gestió de la seva empresa: organització de l'equip de vendes, del departament d'administració,etc. Els nostres professionals no són gestors, sinó empresaris amb àmplia experiència en la direcció d'empreses.

Plans de creixement empresarial i plans de viabilitat

Assessorament sobre vies de finançament

Organització d'empreses

Representació de socis en consells d'administració