Divendres 14 Juny 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

ASSESSORAMENT EMPRESARIAL | Laboral, Fiscal i Comptable


L'assessorament d'Afirma Gestión en gestió empresarial engloba les principals àrees d'assessorament (comptable, fiscal i laboral) i es pot complementar amb altres serveis que oferim directament des del nostre despatx o en alguns casos mitjançant convenis amb professionals d'altres sectors.

L'objectiu del nostre assessorament empresarial és proporcionar informació i un punt de vista extern que l'ajudi l'hora de prendre qualsevol classe de decisió relacionada amb el seu negoci.

Afirma Gestión té vocació d'oferir assessorament integral als nostres clients i per aquest motiu afrontem amb ells tota mena d'iniciatives que afectin el seu negoci.

El nostre servei d'assessorament empresarial està dirigit a:

  • Empreses en general.
  • Societats.
  • Establiments comercials.
  • Professionals autònoms.

A la nostra web trobarà informació sobre totes les àrees sobre les quals podem assessorar-lo perquè triï quins d'aquests serveis cobreixen millor les necessitats del seu negoci.

access-book-business-1329066.jpg

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok