Dissabte 16 Octubre 2021

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

S'han aprovat ajornaments extraordinaris per a les autoliquidacions.

De manera similar a com ja va succeir en el primer trimestre del 2020, s'han flexibilitzat els ajornaments de les autoliquidacions d'impostos que hagin de presentar-se entre l'1 d'abril i el 30 d'abril de 2021 (les corresponents al primer trimestre del 2021) per part d'empreses i autònoms que van facturar menys de 6.010.121,04 euros en l'any 2020:

  • En aquests casos, Hisenda permetrà que la possibilitat d'ajornar deutes de fins a 30.000 euros de forma automàtica i sense garantia (possibilitat que ja existeix actualment) sigui aplicable també a les retencions i ingressos a compte, als pagaments fraccionats de l'Impost sobre Societats i a l'IVA.
  • Si la suma d'aquests deutes més les que ja estiguin ajornades (si escau) supera els 30.000 euros, només es podrà sol·licitar l'ajornament fins aquest límit.
  • L'ajornament podrà sol·licitar-se per un període màxim de sis mesos, però amb un avantatge important: no haureu de satisfer interessos de demora pels tres primers mesos.

Tres mesos sense interessos:

En aquests ajornaments, per tant, si satisfà la suma ajornada dins dels tres primers mesos, no haurà de pagar cap interès. I si ho fa més tard, només haurà de pagar interessos pels dies que excedeixin aquest termini.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok