Dilluns 22 Juliol 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Novetats per la crisi energètica i de subministraments.

S'han intensificat les actuacions de suport a la solvència de les empreses iniciades amb línies d'avals ICO COVID-19. Els canvis han estat els següents:

  • Ampliació fins al 30 de setembre del 2022 (anteriorment era fins al 30 de juny) de l'obligació de preservar les línies de circulant (pòlisses, descompte, confirming, factoring…) per part de les entitats financeres.
  • Flexibilització dels requisits per ingressar a l'ampliació dels terminis de finançament o de carència, particularment per a les empreses que pertanyen als sectors més alterats per l'augment dels costos energètics.

Simultàniament, s'ha acceptat una nova línia d'avals públics en condicions idèntiques que les prèvies i que es podran demanar fins al 31 de desembre de 2022.

Els nostres assessors estudiaran el vostre cas i us acompanyaran en el procés per sol·licitar les mesures a què es pugui acollir.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok