Dilluns 22 Juliol 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Les empreses poden repartir de manera irregular fins al 10% de la jornada.
Amb la finalitat d'adequar la jornada a les necessitats de les empreses, la llei permet que les empreses puguin repartir de manera irregular fins al 10% de la jornada (o la proporció que fixi el convenci col·lectiu). Per aconseguir que no se superi la jornada màxima, l'empresa té la responsabilitat de rescabalar amb descans les hores que s'hagin treballat en excés en el període de temps de dotze mesos des que es produeixin.
De totes manera, l'empresa té la responsabilitat de respectar la resta de condicions de treball dels treballadors. Per exemple:
  • No es poden moure les hores de treball a dissabtes, diumenges o festius, llevat que s'hagi pactat que la jornada és de dilluns a diumenge.
  • A menys que el conveni prevegi un límit superior o excepte pacte amb els treballadors, els treballadors no treballaran més de 9 hores diàries.
  • Els treballadors, com a mínim, han de fer 12 hores de descans entre les jornades de treball, i un dia i mig ininterromput entre cada setmana de treball. Cal destacar que aquest límit es pot acumular per períodes de catorze dies.
  • L'empleat ha de tenir constància amb un preavís mínim de cinc dies el dia i hora exacta de la presentació de treball resultant de la distribució irregular.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok