Dimarts 28 Maig 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Com saber si la vostra empresa és objecte d'una inspecció o verificació de dades per part d'Hisenda

Si la vostra empresa o sou objecte d'una inspecció, heu de saber que disposeu de l'oportunitat de sol·licitar un o diversos períodes de cortesia en què la Inspecció no podrà efectuar actuacions i en què quedarà suspès el període per atendre requeriments.

En la seva totalitat aquests períodes de cortesia no poden sobrepassar els 60 dies naturals (no cal que siguin consecutius) al llarg de tot el procés inspector.

La petició dels dies s'ha d'atenir a un conjunt d'exigències formals i s'ha de dur a terme amb set dies d'anticipació a la data en què s'iniciï el període sol·licitat. Així mateix, aquests períodes han de ser també de com a mínim set dies naturals, per la qual cosa és possible demanar fins a vuit períodes de cortesia.

Els nostres assessors de confiança us assessoraran si la vostra empresa és objecte d'una inspecció o verificació de dades per part d'Hisenda.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok