Dimarts 28 Maig 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Cada any es publiquen les directrius de la inspecció fiscal.

Com l'any passat, Hisenda continuarà potenciant i millorant les plataformes d'assistència virtual existents (assistent censal, aplicació mòbil Agència Tributària...) i altres de noves (possibilitat de confeccionar els models 303 i 130 automàticament a partir de la aportació trimestral dels llibres registre, nou Assistent Virtual de Renda...).

D'altra banda, es reforçarà el control sobre la tributació correcta de les operacions de comerç electrònic després del creixement exponencial que ha experimentat, derivat dels nous hàbits dels consumidors (accentuat durant la pandèmia).

Així mateix, continuaran les personacions de funcionaris de Hisenda en locals de negoci en el marc de la lluita contra la economia submergida i l'obtenció d'ingressos ocults.

Finalment, durant el 2022 està prevista una intensificació de les actuacions de control de retencions a la font per als models 190 i 184, en col·laboració conjunta entre els Departaments de Gestió Tributària i Inspecció Financera i Tributària.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok