Dilluns 22 Juliol 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Es prorroga la suspensió de la causa de dissolució.
Una societat es troba en causa de dissolució quan pateix pèrdues que redueixen el patrimoni net per sota de la meitat del capital social. En aquest cas, els administradors han de prendre mesures i convocar els socis perquè regularitzin la situació, sigui proporcionant fons, reclamant concurs o fixant la dissolució i liquidació de l'empresa.
Tot i això, per impedir que les pèrdues resultants de la COVID-19 poguessin deixar moltes empreses en situació irregular, es va aprovar una norma que deixava en suspens aquesta causa de dissolució i fixava que les pèrdues de l'exercici 2020 no s'havien de tenir en consideració a aquests efectes.
Aquesta mesura s'ha prolongat per a l'any 2021, d'aquesta manera les pèrdues d'aquest any tampoc no s'hauran de tenir en compte als efectes de precisar la concurrència de la causa de dissolució.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok