Divendres 14 Juny 2024

T: 93 193 75 26

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. linkedin

Conegueu els vostres drets si algun dels vostres clients cau en concurs.

En cas de concurs, determinats creditors —com ara els que van vendre algun bé moble en escriptura i van acordar un preu ajornat amb reserva de domini— disposen d'una preferència per cobrar el crèdit. D'aquesta manera:

  • L'Administració Concursal (el professional que nomena el jutge per gestionar el concurs) pot triar saldar el crèdit prèviament a qualsevol altre (si convé al concurs). Això no passaria si tingués una altra qualificació.

  • Quan es dóna la reserva de domini, el creditor pot sol·licitar la resolució del contracte i recuperar la màquina. En aquestes circumstàncies, el jutge només podria impedir-ho si es prova que la màquina és indispensable per a la tasca del deutor i la bona fi del concurs.

En cas que el creditor no aprofiti l'anterior possibilitat i acabi venent el bé dins del concurs, el preu obtingut s'haurà de destinar a pagar, en primer lloc, el crèdit privilegiat i, si hi ha sobrant, s'acabarà destinant a la resta de els crèdits.

Els nostres professionals us assessoraran en cas que algun dels vostres clients caigui en concurs de creditors.

Volem ajudar-lo

Contacti amb nosaltres perquè estudiem el seu cas i puguem fer-li una proposta personalitzada.

Estem aquí per a vostè.

Contacti ara

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació i obtenir estadístiques de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Més infromació Ok